Special Care

Naast de diensten op het gebied van Credit Management assisteert Actode ook bij intensieve begeleidings-, herstructurerings- en recovery projecten. Onder de naam Actode Special Care bieden wij de volgende diensten aan:

ACTODE SPECIAL CARE REPORT

Aan de hand van op maat gemaakte rapportages kan continu worden gevolgd hoe de onderneming presteert. Deze rapportages worden aangevuld met kengetallen en KPI’s. Enkele voorbeelden van deze rapportage bevinden zich onderaan.

Vooraf wordt in overleg met het management en/of de financieringsinstelling bepaald welke rapportagebehoefte er bestaat en in welke frequentie deze opgeleverd dient te worden. De informatie kan worden aangeleverd via het speciaal ontworpen dashboard, zowel online als op papier.

ACTODE SPECIAL CARE INTERIM

Indien meer intensieve en persoonlijke begeleiding is gewenst biedt Actode Special Care specialisten die samen met het management van de onderneming en de vertegenwoordigers van de financieringsinstelling de knelpunten binnen de onderneming kunnen analyseren. Vervolgens zullen de specialisten van Actode Special Care zich samen met de directie van de onderneming direct bezighouden met de implementatie van de mogelijke oplossingen voor de geconstateerde knelpunten. Tevens kunnen er extra medewerkers worden ingezet voor het wegwerken van achterstanden.

ACTODE SPECIAL CARE TECHNISCHE ANALYSE

Naast een technische analyse van de debiteurenportefeuille biedt Actode Special Care de mogelijkheid om een technische analyse uit te voeren op de gehele bedrijfssituatie. Aan de hand van deze technische analyse wordt inzicht gegeven in de stand van zaken van de onderneming op basis van de cijfers van het voorgaande en lopende boekjaar en de diverse financiële ratio’s.

De technische analyse geeft aan hoe gezond de onderneming is op financieel gebied en waar verbetermogelijkheden liggen.

Enkele voorbeelden

Klik op de afbeelding om te vergroten